logotennis

tenniskolor

Nedanstående verksamheter är auktoriserade av Stockholms Tennishall.
 
KUNGSHOLMEN TENNIS
Erbjuder tenniskola för vuxna och juniorer, mini-tennis för barn samt privatträning. Målet med verksamheten är att under trevliga former – oavsett ålder, spelstyrka och kön – ge dig möjlighet att utveckla teknik, motorik och fysik.

För minitennisen 5-9 år – gäller att på ett lekfullt sätt få en inblick i tennisens teknik och grunder. 
I tennisskolan för 7-18 år tränar vi på att behärska alla grundläggande slag.
Kungsholmen Tennis erbjuder även tenniskurser för vuxna samt privatträning för den som vill ta sitt spel till högsta möjliga nivå.
Harris Boutzas  073 919 28 33
info@kungsholmentennis.se
www.kungsholmentennis.seHAGA TENNIS
Är du tennisintresserad? Vill du förbättra ditt spel?
Vi hjälper dig att utvecklas och bli en bättre spelare med våra renommerade instruktörer, kurser och resor.
Hos oss får du träning privat eller i grupp, spela matcher och var med på AWs, turneringar och tennisresor och lär känna massor med nya passionerade spelare på alla nivåer! Bli en bättre tennisspelare i en härlig gemenskap både på och utanför banan.

Längtar du efter att spela mer men har svårt att hitta tiden?
Med vår helårsverksamhet på Stockholms bästa grusbanor ute i Hagaparken och inomhus i Stockholms Tennishall i Kristinebergs får du tennis från morgon till kväll, både i grupp och privat. Strötider, gruppträning, kontraktstider eller event för både privatpersoner och företag. Vi har garanterat något som passar dig och din tid.

Till oss kan du komma som nybörjare eller tävlingsspelare, junior eller senior, vi hittar snabbt något som passar din spelnivå.

Grundare av Haga Tennis är Pelle Larsson, Mats Lindelöf och John Löfgren. Med en bred och lång bakgrund i elitspel och coaching både i Sverige och internationellt får du snabbt dina önskemål bemötta.
 
www.hagatennis.se
info@hagatennis.se
 

 
TENNIS TEAM SCANDINAVIA
/TTS
TTS bedriver hallens största barn- och ungdomsverksamhet, genom uppläggen Kids Tennis (4-11 år) och Juniortennis (10-18 år). 
Barn & Ungdoms-träningen tillhandahålls över hela veckan på attraktiva träningstider; Måndag-Fredag 15.00 - 18.00 samt Söndagar 13.00 - 16.00.
TTS erbjuder även vuxenkurser, olika former av privatträning samt det innovativa seniorupplägget Sparring & Matchning på vardagar mellan 18.00 - 21.00 samt helger mellan 11.00 - 13.00.
Håkan Ekvall 076-184 14 97, Sebastian Carrà 070-6806254
teamscandinavia@gmail.com
ttsjuniortennis@gmail.com
 

ÖVRIGA TENNISSKOLOR – LÄS MER
Alla tennisskolor och tränare som verkar i Stockholms Tennishall har accepterat de regler och den ”code of conduct” som hallen satt upp för hur verksamheter och tränare skall fungera.
Skulle ni ha synpunkter på något i verksamheterna så vänd er i första hand till tenniskolan/tränaren alternativt till halledningen (hallen@stockholmtennis.se)