logotennis

tenniskolor

Nedanstående verksamheter är auktoriserade av Stockholms Tennishall.
 
KUNGSHOLMEN TENNIS
Erbjuder tenniskola för vuxna och juniorer, mini-tennis för barn samt privatträning. Målet med verksamheten är att under trevliga former – oavsett ålder, spelstyrka och kön – ge dig möjlighet att utveckla teknik, motorik och fysik.

För minitennisen 5-9 år – gäller att på ett lekfullt sätt få en inblick i tennisens teknik och grunder. 
I tennisskolan för 7-18 år tränar vi på att behärska alla grundläggande slag.
Kungsholmen Tennis erbjuder även tenniskurser för vuxna samt privatträning för den som vill ta sitt spel till högsta möjliga nivå.
Harris Boutzas  073 919 28 33
info@kungsholmentennis.se
www.kungsholmentennis.seSTOCKHOLMS TENNISAKADEMI är en väletablerad tennisskola för vuxna och ungdomar. 
Vi erbjuder tenniskurser tillsammans med professionella instruktörer för såväl nybörjare som elitspelare alla veckans dagar.
Även privatlektioner och skräddarsydda arrangemang för företag, organisationer och privatpersoner erbjuds för de som önskar. 

Vi arrangerar även tennisresor och sommarkurser.
John Löfgren 0735-260625, Mats Lindelöf 0735-260626
info@tennisakademin.se
www.tennisakademin.se
 
TENNIS TEAM SCANDINAVIA
/TTS
TTS bedriver hallens största barn- och ungdomsverksamhet, genom uppläggen Kids Tennis (4-11 år) och Juniortennis (10-18 år). 
Barn & Ungdoms-träningen tillhandahålls över hela veckan på attraktiva träningstider; Måndag-Fredag 15.00 - 18.00 samt Söndagar 13.00 - 16.00.
TTS erbjuder även vuxenkurser, olika former av privatträning samt det innovativa seniorupplägget Sparring & Matchning på vardagar mellan 18.00 - 21.00 samt helger mellan 11.00 - 13.00.
Håkan Ekvall 076-184 14 97, Sebastian Carrà 070-6806254
teamscandinavia@gmail.com
ttsjuniortennis@gmail.com
 
 
PELLES TENNISSKOLA
 har både gruppträningar en gång per vecka eller privaträningar – bokat per gång. Under vinterhalvåret bedrivs träningarna i Stockholms Tennishall och på sommaren på Haga Tennisbanor. Pelle Larsson är fd elitspelare på ATP-touren och är dessutom steg-3, HTU och USPTA-utbildad.
Pelle har också arbetat på proffstouren som tränare och har också haft uppdrag
för Svenska Tennisförbundet.
Pelle Larsson 0768-13 70 77
magic.pelle@telia.com

 

ÖVRIGA TENNISSKOLOR – LÄS MER
 Alla tennisskolor och tränare som verkar i Stockholms Tennishall har accepterat de regler och den ”code of conduct” som hallen satt upp för hur verksamheter och tränare skall fungera.
Skulle ni ha synpunkter på något i verksamheterna så vänd er i första hand till tenniskolan/tränaren alternativt till halledningen (hallen@stockholmtennis.se)